Udprintet af https://djursland-anholt.city-map.dk/city/db/411403050503/djurs-sommerland

Djurs Sommerland

Forlystelsespark i International topklasse

Billedophavsret: Djurs Sommerland
Hæsblæsende rutschebaneture, fantasifuld leg, de herligste vandkampe, eller bare afslappede familiehygge i den store grønne park - Djurs Sommerland er en verden af oplevelser for små og store legebørn!

Alle aktiviteter er gratis når entreen er betalt.

Billedophavsret: Djurs Sommerland
Nyheder for hele familien
Slangehovederne og Buffalo Bumper Cars

Djurs Sommerland har mere end 60 forlystelser, bl.a. kan I glæde jer til to sjove familieforlystelser. Tag plads i slangehovederne og sus igennem junglen i den nye, store familiekarrusel, Solguden – men pas på de magiske solguder sprøjter med vand. Og hold på cowboyhat og briller, når I tester jeres køreevner i de nye skægge Buffalo Bumper Cars i Cowboy- og Indianerland.

Billedophavsret: Djurs Sommerland


Danmarks største rutschebaner
Tag hele familien med på sørøvertogt i ”Skatteøen” - Europas største water coaster, og oplev også suset i Danmarks største og hurtigste rutschebane ”Piraten”, der flere gange er kåret som en af verdens bedste. Intet andet sted i Danmark bliver jeres rutschebaneoplevelser så store som i Djurs Sommerland.

Billedophavsret: Djurs Sommerland

De sejeste legeområder.
Tag en dyst på Tarzanbanerne, tuml løs på trampolinerne eller gå på opdagelse på de imponerende legepladser. Den store grønne forlystelsespark er som skabt til leg og familiehygge.

Bagefter kan I hoppe i det kæmpestore Vandland med 15 vandrutschebaner, bølgebassin og Danmarks største vandlegeplads. Det er et paradis for vandhunde på en varm sommerdag.

Så tag familien med til Djursland og nyd årets bedste stunder i Djurs Sommerland. Her er store oplevelser nok til flere dage!

Billedophavsret: Djurs Sommerland

Magisk Halloween i oktober
Oplev også et magisk efterårseventyr, når flere end 10.000 græskar, kæmpeedderkopper, levende hekse, spændende underholdning og sjove aktiviteter forvandler Djurs Sommerland til en af Danmarks største efterårsoplevelser for hele familien.


Så tag legebørnene under armen og nyd årets bedste dage sammen i Djurs Sommerland. Der er fri adgang til alle forlystelser, når entreen er betalt!

Djurs Sommerland A/S
Randersvej 17
8581 Nimtofte
Denmark

TLF.: +45 86 39 84 00
FAX: +45 86 39 84 30


Klik på linket herunder for at besøge Djurs Sommerland´s hjemmeside

Kortoversigt
Søg